MijnGeheimeLiefde

https://www.mijngeheimeliefde.nl/plugins/system/plug_ssl_content/ext.php?url=http%3A%2F%2Fmedia.vrouwonline.nl%2Fm%2Fm1mxi14cfc7y.png&t=b60051396c96bfe5527e88d781ac4ba0

Wist je dat…

… vrouwen eerder vreemdgaan als haar partner grote testikels heeft? Groter is dus niet altijd beter, mannen!

… Facebook tot vreemdgaan kan leiden? Het sociale netwerk zou de vlam tussen oude geliefden weer doen branden.

… Fransmannen notoire vreemdgangers zijn? Daarnaast zouden ze ook het beste in bed zijn van de wereld. Zouden de twee met elkaar te maken hebben?

… één op de tien mensen het oké vindt om hun partner te slaan als hij of zij overspel heeft gepleegd?

… minnaars het liefst in het geheim dineren bij grote restaurantketens?

… eenderde van de vreemdgangers dubbel zoveel geld uitgeeft om er goed uit te zien voor hun lover?

… vrouwen en mannen die regelmatig een orgasme faken eerder een slippertje (of twee) maken?

… zijn sperma verraadt of hij vermoedt dat zijn partner vreemdgaat? Dat zit zo: 40% van zijn goedje verandert in het zogenaamde fighter sperm. Deze zwemmers proberen de spermacellen van de minnaar te blokkeren zodat het niet het eitje kan bevruchten.

… er van mannen met lage stemmen vaker gedacht wordt dat hij zal vreemdgaan? En andersom: mannen vrezen dat een vrouwen met een hoge stem hem eerder zal bedriegen.

…. dat blondines het vaakst een scheve schaats rijden? De meest betrouwbare dames zijn zwartharigen. We vragen ons af om de haarkleur au naturel is of niet…

Bron: Viva | Foto: Vrouwonline

Vrouwen cheaten mannen met grote piemels

Er is weer hoop voor de man met de kleine penis. Vrouwen van mannen met grote piemels gaan vaker vreemd, op zoek naar mannen met een kleiner lid. Deze opzienbarende conclusie trekken onderzoekers na een uitvoerige studie in Kenia onder zowel mannen als vrouwen. Het oude gezegde dat een grote penis niet altijd beter is, is daarmee eindelijk wetenschappelijk bewezen.

Voor de studie interviewden de onderzoekers 545 getrouwde stellen om hun relatie te bekijken en zo te begrijpen waarom vrouwen vreemdgaan, meldt The Huffington Post. De onderzoekers vroegen aan beide partners naar de lengte van de erecte tampeloeris van de man. Als er verschil bleek te zijn (wat vaak zo was) werd het gemiddelde van de twee genomen.

De uitkomst? Bij elke centimeter die een penis groter is, wordt de kans van vreemdgaan door de vrouw vergroot. Vrouwen associëren grote piemels met pijn en ongemak tijdens de seks.

Bron:spitsnieuws.nl | Foto: woelt.nl/

 

Een slippertje in een goedkoop hotel ergens langs de kant van de weg komt steeds minder vaak voor. De 'echte' vreemdganger gaat tegenwoordig voor luxe en comfort en vindt het niet erg om iets meer geld uit te geven aan een hotelkamer. Hyatt-hotels zijn het meest populair onder schuinmarcheerders.

 

Dat blijkt uit een onderzoek. De datingsite is voor mensen die al een relatie hebben, maar die op zoek zijn naar een avontuurtje. Aan 21.000 leden is gevraagd waar ze naartoe gaan als ze stiekem seks willen hebben met hun minnaar of minnares.

De top 5 wordt gedomineerd door luxe hotelketens, maar er komen ook twee budgetvriendelijke hotels in voor: Comfort Inn en Holiday Inn. Donderdag blijkt overigens de populairste dag te zijn voor een slippertje... Bekijk hieronder de volledige top 10.

Favoriete hotelketens onder vreemdgangers

1 Hyatt

2 Hilton

3 Sheraton

4 Comfort Inn

5 Holiday Inn

6 Radisson

7 Courtyard Marriott

8 Westin

9 Four Seasons

10 Best Western

Overwerken is nog steeds het meest gebruikte excuus van mensen die vreemdgaan. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek.

Van de ondervraagde mannen gebruikt 43 procent overwerk als excuus, van de ondervraagde vrouwen is dit zelfs 47 procent. Dat blijkt uit een onderzoek door een website voor vreemdgangers onder 1.907 Nederlandse leden.

Mannen gebruiken ook vaak smoesjes als 'met vrienden op stap gaan' en 'sporten'. Bij de ondervraagde Nederlandse vrouwen zijn vooral smoesjes als 'boodschappen doen' en 'met vriendinnen op stap gaan' populair. 

Eén op de drie van de ondervraagde mannen heeft nog nooit overspel gepleegd. Van de ondervraagde vrouwen is dit één op de vijf. Nederlanders die wel vreemdgaan, spreken meestal een keer per maand af.

Nog geen 10 procent ziet de minnaar of minnares meerdere keren per week.

Eigen bed

Van de Nederlandse mannen die vreemd gaan, houdt 65 procent het bij één minnares of minnaar tegelijk. Van de ondervraagde vrouwen doet de helft dat. Ruim één op de drie vrouwen die overspel heeft gepleegd, heeft wel eens overspel gepleegd in haar eigen bed. Van de mannen is dit één op de vier.
Bijna 20 procent van de vreemdgaande mannen heeft meer dan twee jaar dezelfde minnaar of minnares. Eenzelfde percentage kiest voor onenightstands. 

Bij de ondervraagde vrouwen duren de meeste affaires tussen zes en twaalf maanden. Zo’n 15 procent van de vrouwen heeft onenightstands.

Bron: Nu.nl  | Foto: 

Mensen die vreemdgaan zijn hygiënischer

Mensen gaan vreemd. Althans, veel mensen gaan vreemd. Hoe rijker en beroemder ze zijn, des te meer aandacht en groter de verleidingen. Mannen en vrouwen die vreemdgaan zijn een stuk hygiënischer. Zo douchen de vreemdgangers een stuk meer, doen ze meer geurtjes op en hebben ze extra kleren, meldt singlessite.

35% van de mannen is lid van een sportschool. Niet om te trainen, maar om te douchen na een date. Daarnaast heeft liefst 43% van de vrouwen extra douche spullen verstopt in de auto (28%) op het werk (48%) of beiden (11%).

Bron: Spitsnieuws | Foto: Spitsnieuws

Voor veel mannen is de aantrekkelijkheid van de andere vrouw de belangrijkste reden voor ontrouw. 39 procent vond de overspelpartner te mooi om de kans te laten schieten.

Dit blijkt uit een enquete uitgevoerd door mannenblad FHM, waarvoor 6.774 mannen zijn ondervraagd.

44 procent van de respondenten geeft toe wel eens zijn vriendin te hebben bedrogen. Een kwart van de mannen vindt het niet lekker lopen van de eigen relatie een legitieme reden om vreemd te gaan. Onder invloed zijn van verdovende middelen, blijkt ook een populaire verklaring: 22 procent van de respondenten gaf aan onder invloed te zijn geweest van alcohol en/of drugs, toen hij een misstap beging.

Ruim 70 procent van de mannen die vreemdgaat houdt het niet alleen bij zoenen, maar gaat uiteindelijk over op penetratie. Terwijl bijna één op de tien mannen het voor gezien houdt na handelingen als aftrekken. Een kleine 3 procent van de ondervraagde mannen trekt de grens bij orale bevrediging.

Collega

De meeste mannen gaan vreemd met een vrouw die zij uit hun directe omgeving kennen. Opvallend is dat 17 procent wel eens is vreemdgegaan met een collega. Bij 20 procent was het een vage vrouwelijke bekende, maar 28 procent belandde met een vriendin in bed.

De vriendin in kwestie blijft vaak onwetend in het verhaal. Vier op de vijf mannen biecht ontrouw niet op en loopt in sommige gevallen nog steeds met dit geheim rond. In 14 procent van de gevallen kwam het vriendinnetje zelf achter het overspel.

Bron: Nu.nl | Foto: 123rf

https://www.mijngeheimeliefde.nl/plugins/system/plug_ssl_content/ext.php?url=http%3A%2F%2Fwww.singlessite.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2009%2F11%2F670x300-vrijen.jpg&t=d86999f14c8c39c9a2d971f019c7129b

We hebben ze allemaal; seks fantasieën. Maar wat is nou de meest favoriete? Een Europese erotiekketen ging op onderzoek uit en ondervroeg ruim 1000 Nederlanders naar hun seksuele fantasieën.  

Mannen versus vrouwen seks

Vrouwen fantaseren het meest over seks op een openbare plaats. Mannen daarentegen hebben een trio als favoriete seks fantasie.  Een triootje staat bij vrouwen op de tweede plaats gevolgd door een erotisch rollenspel. Bij de mannen komt seks op een openbare plek op nummer twee, gevolgd door een vrijpartij met een beroemdheid. Het idee om een seksfilm op te nemen, daar lopen vrouwen het minst warm voor. Voor mannen geldt dat seks met iemand van hetzelfde geslacht de minst aantrekkelijke fantasie is.

Twee walletjes

Ruim 14 procent van de ondervraagde vrouwen noemt zichzelf biseksueel tegenover 10 procent van de mannen.  Slechts 5 procent van de mannen noemt zichzelf homoseksueel en bij de vrouwen geeft 4 procent aan dat ze lesbisch zijn.

65+

Voor het onderzoek werden ook 65plussers gevraagd naar hun favoriete seksuele fantasie. Zij vinden, mits met toestemming van de partner, vreemdgaan de ultieme seks fantasie. Voor jongeren tussen de 18 en 24 jaar geldt dat ze minder enthousiast zijn over legaal vreemdgaan. Naarmate mensen ouder worden neemt de populariteit van deze fantasie toe.

Bron: singlessite | Foto:

Het is een bekend cliche dat mannen vaker vreemdgaan dan vrouwen. Maar klopt dat wel? Uit een onderzoek dat Tilburgse psychologen binnenkort publiceren in Pschological Science blijkt van niet. De onderzoekers ontdekten dat mannen niet vaker vreemdgaan dan vrouwen. Mensen met macht blijken vaker vreemd te gaan.

Dat het lijkt alsof mannen vaker vreemdgaan komt volgens de onderzoekers doordat er nog steeds meer mannen topfuncties bekleden dan vrouwen, schrijft NRC Handelsblad. Naarmate er meer vrouwen aan de top komen, zullen die vast vaker vreemdgaan.

Ruim een kwart weleens ontrouw geweest
De Tilburgse psychologen hielden een enquete met 200 vragen onder 1.275 Intermediair-lezers met een baan (46 procent vrouwen). De belangrijkste resultaten:

* Hoe machtiger de deelnemers zich voelden, hoe positiever ze antwoordden op de latere vraag of ze ooit zouden overwegen hun partner te bedriegen met een ander.

* Hoe machtiger de deelnemers zich voelden, hoe groter de kans dat ze zeiden weleens stiekem seks te hebben gehad met een ander dan hun partner.

* Ruim een kwart zei weleens ontrouw te zijn geweest. Er waren geen verschillen tussen mannen en vrouwen.

Dat machtiger mensen meer vreemdgaan, komt vooral doordat ze zich zelfverzekerder voelen over hun eigen aantrekkelijkheid, charme en verleidingskracht, bleek uit aanvullende analyses. En, in iets mindere mate, doordat het zware werk deze managers van hun partners vervreemdde.

De Tilburgers denken niet dat hun onderzoeksresultaten specifiek zijn voor Nederland. Sociaal-demograaf Jan Latten van CBS kon geen cijfers geven over vreemdgaan, maar gaf wel een verklaring waarom vreemdgaan vermoedelijk vaak voorkomt:

"Er zijn meer contacten tussen mannen en vrouwen dan vroeger, omdat de vrouw niet meer automatisch thuisblijft als huisvrouw. De ontmoetingskansen worden groter en ook de kans dat je kunt vergelijken en gaat nadenken over je eigen relatie. heb ik wel de juiste keuze gemaakt?"

Bron: VK.nl | Foto:divorcesourceradio

Vier keer sex per jaar. Niet eens per maand, maar per jáár. Dat betekent 361 dagen zonder sex. Hemel, het zal je maar overkomen. Toch zijn er genoeg mensen die het hiermee moeten doen. Dat blijkt uit het onderzoek Burning Bush, dat de relatie tussen religie en overspel in kaart brengt.

Burning Bush wordt geleid door vreemdgangerswebsite en vindt plaats onder 105.265 vreemdgangers uit 24 landen. Ook 1000 Nederlanders mochten een spreekwoordelijke duit in het zakje doen.

Het onderzoek richt zich voor een deel op de thuissituatie van de schuinsmarcheerders. Je kunt natuurlijk pas vreemdgaan als je thuis iemand op de bank hebt zitten, uiteraard. Buitenechtelijke affaire’s komen bij mannen vooral voor rond hun 39e levensjaar, bij vrouwen op hun 34e.  Het grootste deel, ruim 80 procent van de ondervraagden is ondertussen gewoon getrouwd. Dat vreemdgaan samenhangt met de hoeveelheid sex die je thuis te verteren krijgt, klinkt vrij logisch. Het blijkt namelijk dat 42 procent van de Nederlandse mannen maar eens in de twee tot drie maanden van bil mag. Met de minnares duiken we twee keer per maand het bed in. Nog steeds niet bijzonder vaak. Maar wanhoop niet, want de Canadezen hebben het nog altijd slechter. Daar geeft 21 procent van de kerels een sexloze relatie met hun partner te hebben. In Nederland wordt het aantal droogstaande mannen beperkt tot 11 procent.

Father, I have sinned

Niet alleen sex, maar ook religie speelt een rol in het onderzoek. Blijkt dat Katholieken het vaakst buiten de pot piesen. Het lijkt erop dat dit geloof buitenechtelijke daden niet in de weg staat. Het onderzoek wijst erop dat dit bij de islamitische geloofsovertuiging anders is, omdat buitenechtelijke affaires daar onder mannen cultureel geaccepteerd zijn. Voor vrouwen geldt dat echter niet. De website AshleyMadison.com geeft dan ook aan onder moslimleden beduidend meer mannen dan vrouwen te hebben. Bij andere religies is de man-vrouw ratio ongeveer gelijk. Van de Nederlanders is 55 procent atheïst, en geeft dus aan niet tot een bepaald geloof te horen.

Bron: Burning Bush | Foto: videojug

'Vrouwen flirten het snelst met barmedewerkers'

Hotel- en barmedewerkers staan bovenaan de lijst met mannen waar vrouwen het snelst mee flirten. 

Dit blijkt uit onderzoek van een overspelsite, waarvoor 2.500 Britse vrouwen zijn ondervraagd.

Bijna negen op tien ondervraagde vrouwen geeft toe zich speciaal aangetrokken te voelen tot mannen die in een restaurant of bar werken, zo meldt de Daily Mail. 

Surfinstructeurs staan op de tweede plaats, gevolgd door fitnessmedewerkers.

Driekwart van de respondenten zegt tijdens de vakantie wel eens geflirt te hebben met iemand van het personeel. Dit gebeurde volgens hen ook wel eens wanneer de partner erbij stond.

Vooral mannen die met hun handen werken vallen vanwege hun gespierde lichaam in de smaak bij de vrouwen. Jonge mannen met een tijdelijk zomerbaantje zijn volgens de ondervraagden gewilde mannen om mee te flirten.

Bron: Nu.nl | Foto:123RF

Wist je dat: 10 interessante feiten over vreemdgaan

Wist je dat… … vrouwen eerder vreemdgaan als haar partner grote testikels heeft? Groter is dus niet altijd beter, mannen! … Facebook tot vreemdgaan kan leiden? Het sociale netw...

Gepost op 06-05-2015

Grote penis zorgt voor vreemdgaan

Er is weer hoop voor de man met de kleine penis. Vrouwen van mannen met grote piemels gaan vaker vreemd, op zoek naar mannen met een kleiner lid. Deze opzienbarende conclusie trekken onderzoek...

Gepost op 10-02-2015

Vreemdgangers kiezen luxe hotels

  Een slippertje in een goedkoop hotel ergens langs de kant van de weg komt steeds minder vaak voor. De 'echte' vreemdganger gaat tegenwoordig voor luxe en comfort en vindt het niet ...

Gepost op 05-01-2015

'overwerken' meest gebruikte excuus bij vreemdgaan

Overwerken is nog steeds het meest gebruikte excuus van mensen die vreemdgaan. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek. Van de ondervraagde mannen gebruikt 43 procent overwerk als excuus, van de o...

Gepost op 08-12-2014

Mensen die vreemdgaan zijn hygiënischer

Mensen gaan vreemd. Althans, veel mensen gaan vreemd. Hoe rijker en beroemder ze zijn, des te meer aandacht en groter de verleidingen. Mannen en vrouwen die vreemdgaan zijn een stuk hygiën...

Gepost op 28-10-2014
Site rendered in 0.314 seconds