Lidmaatschap en herroeping

Informatie over de MijnGeheimeLiefde lidmaatschappen

Hieronder zetten we alles nog eens overzichtelijk voor je op een rij. Je vindt de prijzen, hoe je kunt betalen en hoe je op kunt zeggen. Waar je ons kunt vinden en hoe je contact met ons op kunt nemen. We hopen hiermee alles duidelijk voor je in kaart te hebben gebracht.
Betaalmethodes

Je kunt bij ons op de volgende manieren een betaling uitvoeren:
Op je bank- of creditcardafschrift staat geen verwijzing naar de website MijngeheimeLiefde!
Bestellen
Na je gratis inschrijving op MijngeheimeLiefde kun je ook gratis gebruik maken van de website. Wanneer je ervoor kiest om Premium Member te worden kun je echter gebruikmaken van alle mogelijkheden en opties op de website. Om dat te doen klik je rechtsboven op je profielknop en in het menu dat vervolgens verschijnt klik je op ‘membership’.

Met een gratis lidmaatschap kun je gebruik maken van de volgende opties:
 • Jouw eigen profiel beheren
 • Jouw eigen foto’s uploaden
 • Onbeperkt en gedetailleerd zoeken naar andere gebruikers

Met een Premium lidmaatschap kun je gebruik maken van de volgende opties:
 • Berichten versturen en ontvangen
 • Het volledige profiel van anderen bekijken
 • Zien wie bij jou bekeken heeft
 • Persoonlijke gegevens uitwisselen
 • Knipogen versturen en ontvangen
 • Vriendschapsverzoeken versturen en accepteren
 • Alle openbare foto’s bekijken
Prijzen MijnGeheimeLiefde

Er zijn 3 lidmaatschappen om uit te kiezen: 1 maand, 2 maanden en 12 maanden. De voorwaarden en de lengtes van de abonnementen worden na aanschaf niet meer gewijzigd. Het aanbod op de site kan zo nu en dan wel variëren. Momenteel zijn er de volgende kosten verbonden aan de beschikbare abonnementen.
 • 1 maand voor 59,95 euro per maand
 • 2 maanden voor 29,98 euro per maand
 • 12 maanden voor 19,95 euro per maand
Na bestelling

Binnen enkele minuten wordt je lidmaatschap omgezet van een ‘Free member’ naar een ‘Premium member’ wanneer je de stappen tot het betalen hebt afgerond. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan tijdens dit proces, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen voor je nakijken waar er iets is misgegaan en je vervolgens op de goede weg helpen.
Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden de overeenkomst te herroepen. Deze termijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de dienst hebt gekocht. Om hier aanspraak op te maken moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. De snelste manier om dit kenbaar te maken aan onze helpdesk is door naar de contactpagina te gaan.

Het is voldoende om in dit bericht jouw gebruikersnaam en e-mailadres te vermelden waarmee je staat ingeschreven op de website met de melding dat je gebruik wilt maken van jouw herroepingsrecht.

Je kunt hiervoor ook gebruik maken van het formulier voor herroeping download modelformulier herroeping die je ingevuld kunt sturen naar info@eservdesk.com maar dat is geen verplichting. Om de herroepingstermijn na te leven is het voldoende om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat het herroepingsrecht is verstreken.

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan binnen 14 dagen terug nadat je van ons de bevestiging hebt gekregen van het ontvangst van jouw herroeping. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijk aankoop hebt gedaan, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal jou voor zo’n terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Je bent alleen gehouden de eventuele kosten te betalen voor de dienst tot het moment van ontbinding. Deze bedragen ten hoogste de lidmaatschapsprijs voor een maand te weten 37,45 euro.
Opzeggen

Al onze premium lidmaatschappen worden automatisch verlengd. Na aanschaf kun je op elk moment je volgende automatische verlenging stopzetten tot 48 uur voor de verlengdatum. Je doet dit door de status van je membership te wijzigen naar ‘aflopend’ (onderin je membershippagina). Pas na bevestiging van ons is de opzegging rechtsgeldig.

Meer informatie over herroepen, levering, betaling, klachten, etc. vind je in onze Algemene voorwaarden
Site rendered in 0.089 seconds