Contact

Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te vragen of om je gebruikersnaam toegestuurd te krijgen.

MijnGeheimeLiefde is een gesloten omgeving, hierdoor kunnen wij je garanderen dat je profiel en foto’s niet in Google te zien zijn.

De transactie zal volledig onherkenbaar op je afschrift komen te staan. De precieze omschrijving vind je op de betaalpagina die alleen leden kunnen zien. Hiermee willen wij voorkomen dat een toevallige passant of nieuwsgierige bezoeker van MijnGeheimeLiefde dit direct kan zien.

Als het bedrag van je rekening is geschreven en je hebt nog steeds geen volledige toegang tot de website raden wij je aan om een berichtje naar de klantenservice te sturen. Dan lossen we het op.

In de algemene voorwaarden staat precies beschreven hoe je het abonnement kunt opzeggen en waaraan je moet voldoen. Bekijk algemene voorwaarden

Je foto's worden altijd automatisch afgeschermd. Je kunt aangeven of je een foto openbaar wilt maken, alleen voor vrienden zichtbaar of volledig afgeschermd zodat alleen jij dit kunt zien. Je kunt dit bij het uploaden van je foto's aangeven of bij de 'Algemene instellingen'.

Ga hiervoor naar je ‘instellingen’ in het menu rechtsboven. Hier kun je alle e-mail notificaties aanpassen.

Ja, deze zijn veilig. MijnGeheimeLiefde gebruikt verschillende methoden en technieken om u gegevens te beschermen. De database maakt gebruik van de nieuwste technologieën en uw gegevens worden hier versleuteld in opgeslagen. Alle gegevens die je ons toevertrouwd zijn beschermd en kunnen op geen enkele wijze door anderen worden misbruikt.

Klantenservice


Heeft u de veelgestelde vragen al gelezen?

Heb je een vraag of een probleem? Vul dan onderstaand formulier in om contact op te nemen met ons support team. Wij werken er hard aan uw vragen met zorg en snelheid te beantwoorden. Wees dus niet verlegen en vertel ons waarmee we je kunnen helpen.

Tip: Kijk in eerste instantie even hiernaast op onze FAQ. Misschien is je probleem of je vraag al beantwoordt.


Site rendered in 0.102 seconds